Koekieshop

Koekies

Assortiment Koekies

Uit onze 25 soorten koekjes hebben we een top 7 koekies gekozen, deze zitten gezellig samen in 1 doos. In deze koekiedoos zitten, Duetjes, Blommels, Blommekes, Knabbbelaars, Mitones, cashewies en Pierogies.

Bord met assortiment koekjes

Individuele koekies

Onze top 7 koekies kan je ook apart in een zakje kopen, zodat je steeds voor je favoriete koekie of koekies kan kiezen, heerlijk toch.

IMG_20211123_110821_048_edited.jpg

Thema koekies

Voor elk feest, gelegenheid, bijzondere gebeurtenis presenteren wij onze plantaardige koekies. Deze worden 1,5  maand op voorhand gepresenteerd op onze koekiesshop.

Ontdek onze thema’s: Werelddierendag, Halloween, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaar, Valentijn, Pasen, Moeder- en Vaderdag, Voor de Juf of Meester, Verjaardagen, Geboorte, …

Hier ontdek je ook steeds onze nieuwe koekies in allerlei leuke vormen.

IMG-20211124-WA0032.jpg

Limited edition

Dat zijn koekies die een limited time  verkrijgbaar zijn, dit tussen de 2 à 3 maanden.
Leuk om onze nieuwe koekies te kunnen presenteren en wij horen graag of zij in de smaak vallen. En wie weet komen ze nog eens een keertje terug.

matcha koekjes

Suikervrije koekies

Koekies voor onze klanten die graag suikervrije koekies lusten, voor onze diabeten en andere klanten die suikervrij willen eten. Onze suikervrije koekies zijn op basis van deze soort suiker … gemaakt. Deze suiker is ook plantaardig.

suikervrije koekies.jpg

Relatiegeschenken

Er is geen betere manier om een gelegenheid te vieren dan met onze relatiegeschenken. Vind het perfecte cadeau om te schenken aan een medewerker of vriend.

Vakantie presenteert